< Back to Home

Blue Monday Rave @ CIRCL

Blue Monday Rave
Op maandag 15 januari is Circl dé plek om je gelukshormonen te boosten en in beweging te komen. Op Blue Monday organiseert de circulaire hotspot op de Zuidas een ochtendfeestje van 06.30 tot 08.30 uur - een heuze 'Blue Monday Rave'. Geen ochtendmens, geen probleem. Met dikke beats, juice boosts en een power ontbijt, zorgt Circl ervoor dat iedereen opgeladen aan deze, normaal gesproken meest depressieve dag van het jaar, begint.
Om op te warmen kunnen de echte vroege vogels voorafgaand aan de Blue Monday Rave een yogales volgen van 6.00 tot 6.30 uur. Om de energie te verhogen zijn er speciale verrassingen, soms met een duurzame twist. Daarnaast is er ook veel te socializen deze ochtend want er zijn young professionals van Rabobank, ING, Philips en de Gemeente Amsterdam aanwezig.
Programma
06.00 - 06.30 Yoga
06.30 - 08.30 Morning Rave (inclusief ontbijt)
Tickets
Een kaartje kost 10 euro inclusief ontbijt en is te verkrijgen via circl.nl.
Circl - Just Start
Circl is een circulair platform op de Amsterdamse Zuidas waar maatschappij en samenleving samen in beweging komen voor een duurzame wereld. Tijdens de derde week van januari 2018 staat Circl in het thema van 'Just Start' met als openingsevenement de Blue Monday Rave. Met de evenementen gaat het platform in op verschillende invalshoeken van circulariteit, geeft het een concrete invulling op mogelijke oplossingen en worden ondernemers gestimuleerd te beginnen met het circulaire gedachtengoed en de next steps met impact.