< Back to Home

Cycle Space opent haar deuren in Zuidas

cyclespace

Begin april opende CycleSpace in Zuidas. CycleSpace is een tijdelijke hotspot voor stimulering van fietsgebruik en fietsinnovatie. Zij heeft als doelstelling om in 2030 het vervoer in steden over de hele wereld voor 50% op de fiets te laten plaatsvinden. Nu staan zij in Zuidas met hun grote glazen huis met informatie en de nieuwste snufjes op het gebied van fietsen.

Maud de Vries van CycleSpace: ""Als zitten het nieuwe roken is, en staan het nieuwe zitten, hebben we actieve plekken nodig. Actief transport. Een actieve omgeving. Fietsen is het antwoord. Fietsen van en naar, fietsen in en aan je werkplek en fietsen naar hier en daar. Dat noemen wij Mobility as a Lifestyle. Op de Zuidas promoten wij de impact van het fietsen op de toekomst."

Je vindt CycleSpace in het glazen gebouw naast Julia's op het Mahlerplein. In de komende weken en maanden vinden hier workshops, evenementen, programma's, fietstochten en experimenten plaats.Wees welkom en kom langs, of neem contact op als je een vraag of verzoek hebt: 06-51492843