< Back to Home

Hello Zuidas team

 

Olivier nieuw

OLIVIER OTTEN (Haarlem, 1970) is directeur van Stichting Hello Zuidas sinds de oprichting in december 2011. Daaraan voorafgaand was hij vanaf 2006 directeur en verantwoordelijk voor de heroprichting van WTC Amsterdam Business Club. Vanaf 2009 ging hij naast zijn werkzaamheden voor het WTC Amsterdam werken als programma directeur bij Amsterdam Bright City. Olivier stond met de VU, ABN Amro en met het WTC aan de wieg van programma's over filosofie, literatuur, film, muziek en zaken doen op de Zuidas. Hij werkte eerder als communicatiestrateeg voor Saatchi & Saatchi en FHV BBDO. Olivier studeerde Bedrijfskunde in Oxford, Groningen en Barcelona.

 

angela nieuw

ANGELA NIJLAND (Rijssen, 1982) werkt sinds juli 2015 als projectleider mobiliteit bij Hello Zuidas. Vanuit deze rol is zij onder meer verantwoordelijk voor het programmamanagement van Beter Benutten Zuidas II. In dit project werken Hello Zuidas, de Taskforce Bereikbaarheid en de Green Business Club Zuidas samen aan een beter bereikbare Zuidas. Vanaf 2010 werkte Angela als beleidsmedewerker bij reizigersorganisatie Rover. Daarvoor was zij de persoonlijk assistent van de sectordirecteur Wonen en Werken in het toenmalige stadsdeel Osdorp. Angela studeerde Sociaal Culturele Wetenschappen aan de Vrije Universiteit.

 

Willeke nieuw

WILLEKE ADRIAANSE (1978) is sinds januari 2016 werkzaam bij Hello Zuidas. Als projectleider is zij betrokken bij alle pijlers van Hello Zuidas, met een focus op Openbare Ruimte en Veiligheid. Zij is onder meer voorzitter van het Veiligheidsplatform Hello Zuidas en het Beheer- en verkeeroverleg Hello Zuidas. Eerder werkte zij in diverse functies aan de Universiteit van Amsterdam, organiseerde zij een conferentie over duurzaamheid en kustbeheer en was zij werkzaam voor studentenhuisvester Duwo. Willeke studeerde sociale geografie aan de Universiteit van Amsterdam.

Marja nieuw

 

MARJA CINO (1962) werkt sinds februari 2013 bij Hello Zuidas in de functie van Office Manager van Hello Zuidas en assisteert zij de directeur. Marja is het gezicht van de receptie en het Servicepoint van Hello Zuidas. Naast lopende office managementzaken is zij onder meer verantwoordelijk voor het relatiebestand. Zij werkte eerder langere tijd bij The Royal Bank of Scotland. Marja heeft de directie secretaresse opleiding bij Schoevers gedaan.

 

Jelmer

Jelmer Jeuring (Amersfoort, 1979) werkt sinds mei 2017 bij Hello Zuidas. Hij is projectleider van de pijler Levendigheid. Ook is hij betrokken bij de pijler Openbare Ruimte & Veiligheid, waar hij onder meer secretaris is van het Veiligheidsplatform. Jelmer heeft een MSc in Sociale Psychologie en in Leisure, Tourism & Environment. Eerder werkte hij als onderzoeker bij verschillende universiteiten en hogescholen. In 2017 heeft hij succesvol zijn proefschrift verdedigd, waarvoor hij onderzoek deed naar de betekenis van toerisme 'dichtbij huis' in relatie tot regionale ontwikkeling en identiteitsvorming. Tevens is Jelmer freelance fotograaf.

 

Floor

Floor Beeren (1993) is sinds augustus 2017 werkzaam bij Hello Zuidas als junior programmamanager. Vanuit deze rol is zij betrokken bij alle pijlers van Hello Zuidas, waaronder Levendigheid en Duurzaamheid. Zij is onder meer secretaris van het Winkeliersoverleg en het Horecaoverleg en medeverantwoordelijk voor de sociale media van Hello Zuidas. Floor studeerde Liberal Arts & Sciences aan University College Utrecht en heeft in 2017 haar masterdiploma Economische Geografie behaald. Als onderdeel van haar opleiding heeft ze onder meer stagegelopen bij de Netherlands Foreign Investment Agency in de Verenigde Staten.

 

 

Romy

 

Romy Lange (1986) is eigenaar van het bedrijf Zuidas Publishers en sinds 2012 hoofdredacteur van het Hello Zuidas magazine. Zij coördineert en verzorgt alle redactie en acquisitie voor het blad. Door haar werkzaamheden voor Hello Zuidas heeft zij een groot netwerk op de Zuidas opgebouwd. Romy werkt ook voor andere opdrachtgeveres naast Hello Zuidas. Romy heeft Journalistiek in Utrecht gestudeerd.

 

 

 

 

Raad van Toezicht

PAULINE BOTTEMA-SANDERS (1973) is sinds februari 2014 General Counsel bij Amsterdam RAI. In die functie is zij eindverantwoordelijk voor alle juridische zaken van Amsterdam RAI. Pauline begon haar loopbaan in 1999 bij advocatenkantoor Stibbe. Gedurende de 15 jaar dat zij voor Stibbe werkte maakte zij deel uit van het M&A team en corporate TMT team. Ook is zij gedetacheerd geweest bij Starbucks Co ee en ING Group. Pauline is al docent verbonden aan de Erasmus School of Law en behaalde haar Master in Nederlands Privaat Recht aan de Rijk suniversiteit Leiden.

LIESELOT OOSTERKAMP (1968) is sinds 2008 Managing Director bij Baker & McKenzie Amsterdam. In die functie is zij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de Vennootschap. Vanaf 1993 vervulde Lieselot diverse managementposities bij Schiphol Group. Zo was zij Managing Director bij Schiphol Utility Services en General Manager bij Schiphol Support Services. Lieselot is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam in Cultuur, Management en Organisatie en de Hogere Hotelschool in Den Haag.

MICHIEL DE BRUINE (1966) is sinds 2006 Head of Dutch Residential Investments bij Bouwinvest. Hij is verantwoordelijk voor de resultaten van het Bouwinvest Dutch institutional Residential Fund. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in vastgoed. Michiel heeft zijn vastgoed ervaring opgedaan binnen verschillende bedrijven, waaronder Dynamis ABC, waar hij werkte als jurist, accountmanager en regiomanager voor de kantoren Amsterdam en Utrecht. Michiel studeerde Rechten aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

JAAP VAN RHIJN (1964) is sinds 2003 DGA en CEO van Colliers International. Eén van de oudste Nederlandse makelaars- kantoren in de regio Amsterdam en inmiddels uitgegroeid tot complete internationale vastgoedadviseur met het hoofdkantoor op de Zuidas. Daarvoor werkte Jaap als projectmanager huisvesting bij Twijnstra Gudde en bij ABN AMRO als Hoofd Corpo- rate Real Estate waar hij verantwoordelijk was voor de huisvesting van het hoofdkantoor in Amsterdam. Hij is board member van Colliers EMEA, lid van het Algemeen bestuur van de ORAM, voorzitter van het bestuur van de stichting The Latin Society Foundation en lid van de Duurzaamheidsraad van de gemeente Amsterdam. Jaap is afgestudeerd in Civiele Techniek aan de TU Delft en lid van de RICS.

JOSJA VAN DER VEER (1966) werkt sinds 2009 als directeur Facilitaire Campus Organisatie van de Vrije Universiteit. Daarvoor was zij werkzaam als Directeur Gebiedsontwikkeling bij ING Real Estate. Als eindverantwoordelijke voor de nieuwe afdeling Area Development realiseerde zij met haar divisie complexe projecten in samenwerking met diverse partijen. Het project 'Amsterdam Overhoeks' aan de noordelijke IJ-oevers hoorde daartoe, evenals het 'Beethovenproject' op de Zuidas. Josja is afgestudeerd in sociale geogra e aan de Universiteit van Amsterdam.

DICK LUSSING (1960) is als Manager Regional Facility Services verantwoordelijk voor de Services-dienstverlening in alle panden van ABN AMRO in Nederland. Na zijn studie Rechten in Leiden en het vervullen van de dienstplicht is Dick in 1987 gestart als trainee bij de AMRO-bank te Amsterdam. Hij heeft gewerkt in het commerciële vakgebied in organisatieadvies en implementatiemanagement. In 2005 maakte Dick de overstap naar het facilitair bedrijf. Eerst als Regio Facility Manager, later als Manager Facility Services. Deze laatste functie vervult hij feitelijk tot op heden, zij het met een enkele malen gewijzigde verantwoordelijkheid en benaming.

Adviseur:

HANS VAN ZIJST (1957) is sinds oktober 2015 verbonden aan Zuidas (gemeente Amsterdam) als strategisch omgevingsmana- ger. Hij is partner/directeur bij WesselinkVanZijst in Zeist, een gespecialiseerd adviesbureau in belangenmanagement. Hans is door Zuidas en Zuidasdok aangetrokken om de omgevingspartijen van de Zuidas integraal te betrekken bij de ontwikkelingen in het gebied. Hij werkt inmiddels 18 jaar in de consultancy. Daarvoor was hij 16 jaar werkzaam bij het ministerie van VROM (inclusief drie jaar diplomatieke dienst in de VS en Canada). Hij studeerde rechten in Utrecht.

Secretaris:

JURRIAAN VAN DEN EIJKHOF (1983) werkt sinds november 2015 als Themamanager Ruimte bij ORAM. Hier zet hij zich in voor een goed ondernemersklimaat en zorgt dat de belangen van het bedrijfsleven een plek krijgen in de ruimtelijke- economische ontwikkeling van Amsterdam. In die hoedanigheid is hij betrokken bij de gebiedsontwikkelingen op de Zuidas. Jurriaan is sinds 1 februari 2017 verbonden aan Hello Zuidas als secretaris van de Raad van Toezicht. Van 2012 tot 2015 werkte hij als directiesecretaris bij de Dienst Zuidas. Jurriaan studeerde Planologie en Sociale Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam.


Agenda

27

feb

Speeddates- Leeftijd 25 t/m 38 jaar (hetero) @ Restaurant à Deauville

Ben je single en heb je zin om te daten? Kom speeddaten in Restaurant à Deauville! Tijdens het speeddaten date je met 15-20 ... arrow_right_black

View all activities arrow_right_red

Servicepoint Hello Zuidas

If you have any complaints about Zuidas. Report them! Read more arrow_right_black